optika SP

Оптика Ординације СП

Обавили сте офталмолошки преглед у нашој ординацији и следеће што Вас очекује је куповина наочара или сочива. Нема сумње да ће Вам бити згодно да то обавите у оптици која се налази тик уз простор за прегледе.

Или, лекар у Дому здравља Вам је одредио диоптрију, добили сте рецепт и сада је потребно да набавите диоптријска стакла, контактна сочива или оквир за наочаре. Док шетате центром града, свратите у оптику Поповић, где ћете, поред помагала која су Вам потребна, добити и савет оптичара и офталмолога.

У понуди ове оптике су:

  1. Све врсте специјалних стакала
  2. Све врсте контактних сочива
  3. Диоптријски рамови
  4. Наочаре за сунце
  5. Сунчане наочаре са диоптријом

Међутим, продаја диоптријских стакала, контактних сочива и диоптријских рамова није све што оптика Поповић нуди.
Можда не знате да је избор рама за наочаре изузетно важан и да би требало да се одабере на основу своје диоптрије, свеукупне дијагнозе, па чак и посла којим се бавите. Не одговарају све врсте рамова свима. Приликом одабира, драгоцен је предлог оптичара, који ће Вам препоручити најбоље решење за Вас.

Добар вид је злата вредан, то сви знају, али можда не обраћају довољно пажње на здравље и стање очију, док год се не појави неки проблем. Преко 80% утисака о свету око себе упијамо помоћу чула вида, стога не бисмо смели да га запоставимо. Редовна контрола вида, као и правилно лечење евентуалних поремећаја или болести ока, допринеће да гледање не буде напор, већ уживање.

Уколико су Вам потребне офталмолошке услуге, оптика Поповић се налази уз ординацију у склопу истог објекта.
pregled
РАДНО ВРЕМЕ:

Пон - Среда - Петак
од 9:00 do 15:00

Уторак - Четвртак
од 13:00 do 19:00

Наша адреса је:
ПАВЛА ПАПА бр 1

ТЕЛЕФОН:
021/6619-691

МОБИЛНИ:
063/212-028

CopyRight © Гаврило 2021.